wartos

  • Hébat Cinta ti Laku lampah Leutik

    Dina tanggal 1 April, 2018, tilu karyawan ti parusahaan urang, Zhang Haishan, Zhang Li sarta Kong Delin nyandak bagian dina aktivitas karep dina Yuyang Cinta Service Station. Éta mimitina dilongok baé manula tina euweuh kulawarga nu cicing di Houliang Désa (Licha Bandar, Jiaozhou Kota), dibawa aranjeunna poean necessiti ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !