Jero Napas Housewrap

Pondok Description:

Jero Napas Housewrap Uap panghalang jero Napas DB110 Uap panghalang jero Napas Housewrap mangrupakeun nonwoven, bungkus non-perforated, employing hiji téhnologi polimér breathable maju. Wangunan témbok cladding (vinyl, bata, stucco, kai jeung batu) anu baris mimiti pertahanan ngalawan angin disetir hujan jeung penetrasi cai, masang panyalindungan Uap master cuaca jeung halangan uap nyadiakeun lapisan sekundér tina Protection pertahanan tur Uap uap breathability surfactant punjul ma tahan. ..


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jero Napas Housewrap

    Uap panghalang

    Jero Napas DB110 Uap panghalang
    Deep Breath Housewrap mangrupakeun nonwoven, bungkus non-perforated, employing hiji téhnologi polimér breathable maju.
    Wangunan témbok cladding (vinyl, bata, stucco, kai jeung batu) anu baris mimiti pertahanan ngalawan angin disetir hujan jeung penetrasi cai, masang panyalindungan Uap master cuaca jeung halangan uap nyadiakeun lapisan sekundér pertahanan
    Protection na Uap uap breathability
    surfactant punjul bahan tahan teu moal ngarecah lamun kakeunaan detergents kuat
    burst Pinunjul jeung kakuatan cimata digabungkeun jeung cuaca stabilitas tahan jeung UV ngamungkinkeun produk ieu bisa kenca kakeunaan nepi ka 6 bulan
    optimal rating perm ngamungkinkeun pikeun transmisi uap Uap kaluar struktur témbok ngurangan résiko karuksakan Uap na pertumbuhan kapang dina témbok rohangan
    produk Deep napas teu dilegakeun dina panas atanapi kontrak sarta jadi regas di tiis
    Dirarancang keur dipake dina sagala iklim tur hawa Bulan
    Deep napas housewrap téh kacida tahan ka surfactants nu parah bisa ngurangan lalawanan cai. Ieu gampang keur cai ngaliwatan liang leutik. Paparan ka kimia ieu dina jobsite jeung ku homeowners dina bentuk leyuran kakuatan cuci jeung detergents cukup umum, jadi anjeun bisa cacah dina Deep Napas neruskeun nyadiakeun panyalindungan lila sanggeus éta cladding exterior geus dipasang
    Spesifikasi Produk
    - panjangna Roll: 111,1 ft. (33.86 m)
    - lebar Roll: 108 dina (2.74 m).
    - Roll beurat: 20,5 lbs. (9.3 kg) per roll
    - approx. sinyalna: 10 kuadrat (.. 1.000 sq ft [92,9 m2]) per roll (heunteu ngasupkeun laps)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !