cornerstone CS180

Pondok Description:

Cornerstone CS180 sintétik ROOFING UNDERLAYMENT cornerstone CS180 sintétik Roofing Underlayment Pitulung Nangtayungan Imah anjeun Ti ngaruksak Premium-Quality Protection hateup Dek "Premium-kualitas hateup panyalindungan dek kedah ngajaga lembur ku nyadiakeun tambahan lapisan kritis panyalindungan antara shingles anjeun sarta dek hateup Anjeun. Eta mantuan nyegah hujan angin-disetir (atawa cai tina sumber sejen) ti infiltrating handapeun shingles anjeun sarta ngabalukarkeun ruksakna struktur hateup, atawa kana jero o ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Tags produk

    cornerstone CS180

    Sintétik ROOFING UNDERLAYMENT

    Cornerstone CS180 sintétik Roofing Underlayment
    Pitulung Nangtayungan Imah anjeun Ti ngaruksak 
    Premium-Quality Protection hateup Dek
    "Premium-kualitas hateup panyalindungan dek kedah ngajaga lembur ku nyadiakeun tambahan lapisan kritis panyalindungan antara shingles anjeun sarta dek hateup Anjeun. Eta mantuan nyegah hujan angin-disetir (atawa cai tina sumber sejen) ti infiltrating handapeun shingles anjeun sarta ngabalukarkeun ruksakna struktur hateup, atawa kana jero imah anjeun. Sajaba ti éta,-kualitas premium panyalindungan hateup dek moal:
    - Mantuan ngurangan Uap ngarusak nu bisa jadi trapped on dek hateup Anjeun
    - Nyadiakeun panjang-abadi panyalindungan bocor ti "felts" konvensional 
    (anu bisa jadi ruksak atawa jadi regas saméméh shingles anjeun ngahontal hirup mangpaat maranéhna )
    - Mantuan shingles Anjeun bohong datar jeung seragam, pikeun hateup rengse hadé-pilari "
    Homeowner urang pilihan Best
    - Special Desain Uap-Control ... 
    Ngabantu dipiceun Uap ampir dua kali jauh ngarusak ti dek hateup anjeun salaku underlayment ngarah sintétik non-breathable.
    - awét Konstruksi ... 
    Non-asphaltic, konstruksi polipropilén moal jadi ruksak atawa jadi regas (kawas felts konvensional, nu bisa disintegrate leuwih waktos).
    Pilihan Best profésional urang
    - aman pikeun Installers ... 
    beungeut dirancang husus mantuan nyadiakeun walkability alus teuing pikeun installers versus felts konvensional atanapi underlayments sintétik has. 
    - Dek-Sisi palapis ...
    palapis deui Anti skid mantuan ngaronjatkeun walkability, bari ogé nulungan tetep di roll cicing salila instalasi. 
    - kuat ... 
    sintétik, konstruksi non-anyaman nyadiakeun sahenteuna 600% (ie 7 kali) ngajentrekeun cimata gede ti standar # 30 dirasakeun. (Trapezoidal luh nguji kakuatan per ASTM D4533)

    Nepi ka kuku kakuatan pull-liwat 147% leuwih luhur ti # 30 dirasakeun mantuan tetep produk dina tempat. (Kuku pull-liwat nguji per ASTM D3462)
    - Instalasi gancang ... 
    42 "roll lega nyadiakeun cakupan 17% leuwih per tangtu ti tradisional 36" felts lega 
    - Lightweight ... 
    Dina 40 lbs. (18kg), éta kira 33% torek ti roll tina # 30 dirasakeun. 
    - Aplikasi fléksibel ... 
    Disarankeun pikeun pamakéan ku sistem shingle hateup asphaltic. Bisa ogé dipaké ku sistem non-asphaltic, kayaning sabak, kai, logam, atawa kotak.
    Spesifikasi produk
    - panjangna Roll: 285,7 ft (86.9 m).
    - lebar Roll: 42 di (1.07 m).
    - Roll beurat: 40 lbs. (18 kg) per roll
    - approx. sinyalna: 10 kuadrat (.. 1.000 sq ft [92,9 m2]) per roll (heunteu ngasupkeun laps)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !