cornerstone CS110

Pondok Description:

Cornerstone CS110 sintétik ROOFING UNDERLAYMENT "cornerstone CS110 sintétik Roofing Underlayment cornerstone CS110 mangrupakeun kacida direkayasa, mechanically napel, coated anyaman roofing underlayment sintétik pikeun roofs sloped. Desain kakuatan awét sarta luhur cornerstone urang babarengan jeung pabeungeutannana serat Pakem leumpang nyadiakeun pamutahiran considerable leuwih aspal jenuh dirasakeun. Cekelan serat textured leumpang permukaan ogé bisa chalked kawas dirasakeun. Homeowner urang pilihan Best No oi ...


  • Port: Qingdao
  • jéntré produk

    Tags produk

    cornerstone CS110

    Sintétik ROOFING UNDERLAYMENT "

    Cornerstone CS110 sintétik Roofing Underlay ment
    cornerstone CS110 mangrupakeun kacida direkayasa, mechanically napel, coated anyaman roofing underlayment sintétik pikeun roofs sloped. Desain kakuatan awét sarta luhur cornerstone urang babarengan jeung pabeungeutannana serat Pakem leumpang nyadiakeun pamutahiran considerable leuwih aspal jenuh dirasakeun. Cekelan serat textured leumpang permukaan ogé bisa chalked kawas dirasakeun.

    Homeowner urang pilihan Best

    Taya minyak leaching - euweuh kandungan bahan picilakaeun

    Ngaluarkeun datar sarta henteu nyerep cai sarta wrinkle

    kalenturan hawa tiis

    Isro anu poé niup-offs jeung bék panggero! Cornerstone CS110 nyaéta 6 kali kuat ti # 30 dirasakeun sahingga nawarkeun lalawanan angin punjul tur durability ngaliwatan lalulintas hateup beurat jeung kondisi cuaca ngarugikeun. Cicing dina hiji lagu, nyandak on langkung jobs na kulem assured proyék CS110 anjeun bakal tetep gembleng sarta garing-di. Cornerstone CS110 bakal nyalametkeun anjeun waktu jeung duit kalawan ruksakna bahan kirang na pangsaeutikna pos-install perbaikan.
    Teu kawas aspal jenuh felts tradisional, cornerstone CS110 bisa dipaké dina hawa pisan low tanpa jadi kaku jeung hésé unroll. Ogé teu garing kaluar, rengat, atawa minyak Leach dina panas kawas dirasakeun. Cornerstone CS110 nyaeta 100% sintétik jeung moal nyerep cai sarta wrinkle kawas dirasakeun. Eta ngaluarkeun datar tur baris tetep 100% impervious ka kapang.
    Cornerstone CS110 bakal neruskeun ngajaga hirup roofing primér lila anjeun panjang sanggeus ngarasa geus ngancik kana lebu! Teu kawas dirasakeun, cornerstone CS110 ieu ogé dijieun ku jaminan kawates produsén 20 taun urang.
    Pilihan Best profésional urang
    - aman pikeun Installers ... 
    beungeut dirancang husus mantuan nyadiakeun walkability alus teuing pikeun installers versus felts konvensional atanapi underlayments sintétik has. 
    - Dek-Sisi palapis ...
    palapis deui Anti skid mantuan ngaronjatkeun walkability, bari ogé nulungan tetep di roll cicing salila instalasi. 
    - kuat ... 
    sintétik, konstruksi non-anyaman nyadiakeun sahenteuna 600% (ie 7 kali) ngajentrekeun cimata gede ti standar # 30 dirasakeun. (Trapezoidal luh nguji kakuatan per ASTM D4533)
    - Instalasi gancang ... 
    42 "roll lega nyadiakeun cakupan 17% leuwih per tangtu ti tradisional 36" felts lega 
    - Lightweight ... 
    Di 23,4 lbs / (10,6 kg) éta kira 60% torek ti roll tina # 30 dirasakeun. 
    - Aplikasi fléksibel ... 
    Disarankeun pikeun pamakéan ku sistem shingle hateup asphaltic. Bisa ogé dipaké ku sistem non-asphaltic, kayaning sabak, kai, logam, atawa kotak.
    Spesifikasi produk
    -Roll panjangna: 286 '/ 87 m
    - lebar Roll: 42 di (1.07 m).
    beurat -Roll: 23,4 lbs / 10,6 kg
    - approx. sinyalna: 10 kuadrat (.. 1.000 sq ft [92,9 m2]) per roll (heunteu ngasupkeun laps)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !