Taros Kami

Qingdao cornerstone MaterialsTech Co., Ltd.

alamat

Kuloneun Damengci Desa, Licha kota Jiaozhou, Qingdao, RRC

telepon

+86 13964816192

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !