Lajme

  • Great Dashuria nga veprime të vogla

    Më 1 prill 2018, tre punonjës nga kompania jonë, Zhang Haishan, Zhang Li dhe Kong Delin morën pjesë në aktivitetin e mëshirë në Yuyang Dashuria stacion shërbimi. Ata së pari vizitoi person i moshuar e pa familje që jetojnë në Houliang Village (Licha Town, Jiaozhou City), i nxori përditshme necessiti ...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !