Вести

  • Голема љубов од мали акции

    На 1 април 2018 година, тројца вработени од нашата компанија, Џанг Haishan, Џанг Ли Delin Конг учествуваа во активноста на сочувство во сервис Yuyang љубов. Тие прв пат ја посети постара личност од која нема семејство кои живеат во Houliang Village (Licha Таун, Jiaozhou Сити), ги донесе секојдневно necessiti ...
    Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !