News

  • Great Love saka Tindakan Cilik

    On April 1, 2018, telung karyawan saka perusahaan kita, Zhang Haishan, Zhang Li lan Kong Delin njupuk bagéyan ing kegiatan karep ing Yuyang Love Service Station. Padha dibukak wong tuwa ora kulawarga sing manggon ing Houliang Village (Licha Town, Jiaozhou City), nggawa wong-wong mau saben dina necessiti ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !