jero Breath Housewrap

Short Description:

Deep Breath Housewrap Kelembapan alangi jero Breath DB110 Moisture alangi jero Breath Housewrap punika nonwoven, Lebokake non-perforated, makaryakke teknologi Polymer breathable majeng. Bangunan wall panel (vinyl, bata, stucco, kayu lan watu) iku baris pisanan nglawan angin mimpin udan lan seng nembus banyu, nginstall pangayoman Kelembapan master cuaca lan alangi beluk menehi lapisan sekunder Protection nimbali lan Kelembapan beluk breathability Surfactant Superior ma tahan. ..


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    jero Breath Housewrap

    Kelembapan alangi

    Deep Breath DB110 Moisture alangi
    jero Breath Housewrap punika nonwoven, Lebokake non-perforated, makaryakke teknologi Polymer breathable majeng.
    Bangunan wall panel (vinyl, bata, stucco, kayu lan watu) iku baris pisanan nglawan angin mimpin udan lan seng nembus banyu, nginstall pangayoman Kelembapan master cuaca lan alangi beluk menehi lapisan sekunder nimbali
    Protection lan Kelembapan beluk breathability
    Surfactant Superior tahan materi ora ora break mudhun nalika kapapar deterjen kuwat
    bledosan Pinunjul lan kekuatan luh digabungake karo cuaca stabilitas tahan lan UV ngidini prodhuk iki bakal ngiwa kapapar kanggo nganti 6 sasi
    Optimal HFS perm ngidini kanggo transmisi beluk Kelembapan metu saka struktur tembok ngurangi risiko karusakan Kelembapan lan wutah jamur ing tembok growong
    produk jero ambegan ora nggedhekake ing panas utawa kontrak lan dadi gapuk ing kadhemen
    Dirancang dienggo ing kabeh daerah iklim lan suhu kisaran
    jero Breath housewrap punika Highly tahan kanggo surfactants sing nemen bisa ngurangi resistance banyu. Iku luwih gampang kanggo banyu kanggo nembus bolongan cilik. Paparan bahan kimia iki ing Jobsite lan kang duwe omah ing wangun solusi daya ngumbah lan deterjen cukup umum, supaya sampeyan bisa Count ing jero Breath terus nyediakake pangayoman dawa sawise panel njaba wis diinstal
    Specifications Product
    - dawa Roll: 111,1 ft. (33,86 m)
    - jembaré Roll: 108 in (2.74 m).
    - Roll bobot: 20,5 lbs. (9.3 kg) saben muter
    - Approx. jangkoan: 10 squares (.. 1000 sq ft [92.9 m2]) saben muter (sastra suluk laps)

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !