cornerstone CS180

Short Description:

Cornerstone CS180 Sintetis Genteng underlayment Cornerstone CS180 Sintetis Genteng Underlayment Pitulung Jaga Ngarep Saka Bakal ngrusak Premium-Quality Protection Roof Deck "Premium-kualitas gendheng pangayoman kelompok ngirim nglindhungi ngarep kanthi nyediakake ekstra lapisan kritis pangayoman antarane shingles lan kelompok gendheng. Iku mbantu nyegah udan angin-mimpin (utawa banyu saka sumber liyane) saka infiltrating ing shingles lan nyebabake karusakan kanggo struktur gendheng, utawa kanggo nang o ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    cornerstone CS180

    Sintetis Genteng underlayment

    Cornerstone CS180 Sintetis Genteng Underlayment
    Pitulung Jaga Ngarep Saka Bakal ngrusak 
    Premium-Quality Protection Roof Deck
    "Premium-kualitas gendheng pangayoman kelompok ngirim nglindhungi ngarep kanthi nyediakake ekstra lapisan kritis pangayoman antarane shingles lan kelompok gendheng. Iku mbantu nyegah udan angin-mimpin (utawa banyu saka sumber liyane) saka infiltrating ing shingles lan nyebabake karusakan kanggo struktur gendheng, utawa kanggo nang omahmu. Kajaba iku, kualitas premium pangayoman kelompok gendheng bakal:
    - Bantuan ngurangi Kelembapan bakal ngrusak sing bisa dadi kepepet ing kelompok gendheng
    - Nyedhiyani maneh-tahan pangayoman bocor saka "felts" conventional 
    (kang bisa rot utawa dadi gapuk sadurunge shingles tekan urip sing migunani )
    - Bantuan shingles ngapusi warata lan seragam, kanggo gendheng rampung luwih-looking "
    homeowner Choice Best
    - Special Design Moisture-Control ... 
    Mbantu mbusak Kelembapan saklawasé kaping pindho minangka akeh bakal ngrusak saka kelompok gendheng minangka underlayment anjog tiron non-breathable.
    - Awet Konstruksi ... 
    Non-asphaltic, construction polypropylene ora rot utawa dadi gapuk (kados felts conventional, sing bisa disintegrate liwat wektu).
    Choice Best profesional kang
    - Luwih aman kanggo installers ... 
    lumahing dirancang khusus mbantu nyedhiyani walkability banget kanggo installers mungsuh felts conventional utawa underlayments tiron khas. 
    - Deck-Side Coating ...
    nutupi maneh Anti-gondhelan mbantu nambah walkability, nanging uga ngewangi kanggo njaga muter nulis sajrone instalasi. 
    - Stronger ... 
    Sintetis, construction non-dirajut menehi paling 600% (IE 7 kaping) kekuatan luh luwih saka standar # 30 felt. (Trapezoidal luh testing kekuatan saben ASTM D4533)

    Nganti pucuk kekuatan narik-liwat 147% luwih dhuwur tinimbang # 30 felt mbantu njaga produk ing panggonan. (Nail narik-liwat testing saben ASTM D3462)
    - Instalasi Luwih cepet ... 
    42 "muter sudhut menehi jangkoan 17% luwih saben mesthi saka tradisional 36" felts sudhut 
    - bobot entheng ... 
    Ing 40 lbs. (18kg), iku kira-kira 33% luwih ènthèng tinimbang muter # 30 felt. 
    - Aplikasi Flexible ... 
    Dianjurake nggunakake sistem shingle gendheng asphaltic. Uga bisa digunakake karo sistem non-asphaltic, kayata slate, kayu, logam, utawa kothak.
    Specifications Product
    - dawa Roll: 285,7 ft (86.9 m).
    - jembaré Roll: 42 in (1.07 m).
    - Roll bobot: 40 lbs. (18 kg) saben muter
    - Approx. jangkoan: 10 squares (.. 1000 sq ft [92.9 m2]) saben muter (sastra suluk laps)


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !