cornerstone CS110

Short Description:

Cornerstone CS110 Sintetis Genteng underlayment "Cornerstone CS110 Sintetis Genteng Underlayment Cornerstone CS110 punika Highly dirancang, mechanically ditempelake, ditutupi kain roofing underlayment sintetis atap sloped. desain kekuatan awet lan dhuwur cornerstone kang bebarengan karo lumahing sawijining serat genggeman lumampah menehi asil dandan owahan liwat aspal kebak felt. Nyekethem serat tekstur lumampah lumahing uga bisa pikantuk kaya felt. Homeowner Choice Best Ora oi ...


  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    cornerstone CS110

    Sintetis Genteng underlayment "

    Cornerstone CS110 Sintetis Genteng Underlay Fashion
    Cornerstone CS110 punika Highly dirancang, mechanically ditempelake, ditutupi kain roofing underlayment sintetis atap sloped. Desain kekuatan awet lan dhuwur cornerstone kang bebarengan karo lumahing sawijining serat genggeman lumampah menehi asil dandan owahan liwat aspal kebak felt. Nyekethem serat tekstur lumampah lumahing uga bisa pikantuk kaya felt.

    homeowner Choice Best

    Ora lenga leaching - ora isi materi mbebayani

    Nyeleh warata lan ora nresep banyu lan kisut

    keluwesan suhu kurang

    Ical sing dina saka jotosan-off lan mburi telpon! Cornerstone CS110 6 kaping kuwat saka # 30 felt lan Mulane nawakake resistance angin unggul lan kekiatan liwat lalu lintas gendheng abot lan salabetipun kahanan cuaca. Tetep ing trek, njupuk ing luwih proyek lan turu njamin proyèk CS110 bakal tetep utuh lan pepe ing. Cornerstone CS110 bakal ngirit wektu lan dhuwit karo karusakan materi kurang lan kurang kirim-nginstal ndandani.
    Boten kados aspal kebak felts tradisional, cornerstone CS110 bisa digunakake ing Suhu banget kurang tanpa dadi kuli lan angel kanggo unroll. Uga ora garing metu, kokain, utawa lengo leach ing panas kaya felt. Cornerstone CS110 100% tiron lan ora bakal nresep banyu lan kisut kaya felt. Nyeleh warata lan bakal tetep 100% kasebut aman jamur.
    Cornerstone CS110 bakal terus kanggo ngreksa urip roofing utami dawa dawa sawise felt wis diuripake kanggo lebu! Boten kados felt, cornerstone CS110 uga digawe dening babar pisan winates Produsèn 20 taun.
    Choice Best profesional kang
    - Luwih aman kanggo installers ... 
    lumahing dirancang khusus mbantu nyedhiyani walkability banget kanggo installers mungsuh felts conventional utawa underlayments tiron khas. 
    - Deck-Side Coating ...
    nutupi maneh Anti-gondhelan mbantu nambah walkability, nanging uga ngewangi kanggo njaga muter nulis sajrone instalasi. 
    - Stronger ... 
    Sintetis, construction non-dirajut menehi paling 600% (IE 7 kaping) kekuatan luh luwih saka standar # 30 felt. (Trapezoidal luh testing kekuatan saben ASTM D4533)
    - Instalasi Luwih cepet ... 
    42 "muter sudhut menehi jangkoan 17% luwih saben mesthi saka tradisional 36" felts sudhut 
    - bobot entheng ... 
    Ing 23,4 lbs / (10.6 kg) iku kira-kira 60% luwih ènthèng tinimbang muter # 30 felt. 
    - Aplikasi Flexible ... 
    Dianjurake nggunakake sistem shingle gendheng asphaltic. Uga bisa digunakake karo sistem non-asphaltic, kayata slate, kayu, logam, utawa kothak.
    Specifications Product
    -Roll dawa: 286 '/ 87 m
    - jembaré Roll: 42 in (1.07 m).
    bobot -Roll: 23,4 lbs / 10.6 kg
    - Approx. jangkoan: 10 squares (.. 1000 sq ft [92.9 m2]) saben muter (sastra suluk laps)


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !